Övrig information

Har ni något ni undrar över är ni välkomna att höra av er till oss eller vår Toastmadame och Toastmaster.

 • V.I.P. & bröllopsfölje

  Du som är bjuden på vårt bröllop är en viktig person i våra liv. Då alla inte känner våra familjer så vill vi gärna passa på att presentera våra närmsta familjemedlemmar och vårt bröllopsfölje.

  Presentation av våra familjer här

 • Boende på Rånäs Slott

  RÅNÄS SLOTT

  Rånäs Slott byggdes i början av 1800-talet och var storslaget redan från första spadtaget, med de bästa hantverkarna och de vackraste utsmyckningarna gjorda av italienska välrenommerade konstnärer.

  Hotellrummen är alla olika och vi kommer att välja passande rum för att maximera er upplevelse och boende på slottet. Observera att hotellet behöver veta 4 veckor i förväg vilka som kommer.

  Då vi inte hinner träffa er så ofta vill vi gärna att ni är sover kvar på slottet och träffar oss på Farwell Brunch. Vi bjuder er på boende på slottet.

 • Tal & Spex

  Vår högsta önskan är att få skapa en oförglömlig dag, kväll och natt tillsammans med er! Vill ni bjuda på tal, spex eller annat kul, så ska det anmälas till vår Toastmadame och Toastmaster i god tid, så de kan planera kvällens program.

  Fyll i formuläret som ni hittar här så kontaktar de er.

 • Klädkod

  Klädsel: Kavaj

  Det blir ju fest, så ta det finaste du har! Tänk även på att du ska kunna röra dig på dansgolvet.

 • Toastmadame

  Sofia

  Bröllopet närmar sig med stormsteg, och det är nu hög tid att presentera två mycket viktiga personer för kvällen – nämligen Toastmaster och Toastmadame. Ni kontaktar dem om allt som rör planering, tal, överraskningar och annat som förgyller vår dag. 

  Låt oss presentera dem lite närmare!

  Sofia kom in i vårt liv genom sin sambo Andreas som är en gammal bekant till oss. De som träffat Sofia vet att hon är en riktig stämningshöjare som kan få vilken fest som helst att skjuta i höjden. Hon är även lilla "Fröken Struktur" som ser till att ha ordning och reda på detaljerna. Alla behöver helt enkelt en Sofia i sitt liv, och inte mist på sitt bröllop! 

  sofia@gmail.com 0722-12 34 56

 • Toastmaster

  Adam

  Adam och Jonathan lärde känna varandra redan på högstadiet. Vi bor i samma stad och vi är så tacksamma för att ha Adam och Johanna och deras underbara ungar i vårt liv. Vi har bett Adam att vara en nyckelperson på vårt bröllop då han helt enkelt är precis så fri och galen som vi önskar att vår fest ska bli. 

  adam@gmail.com 0722-65 43 21

 • Transport

  Det är lätt att ta sig hit med bil och parkering finns i anslutning till slottet. Vi hoppas att så många som möjligt vill stanna kvar över natten.

  Rånäs Slott ligger även nära Arlanda och eftersom vi har gäster som flyger in från olika länder passar det extra bra att fira här

 • Fotografering

  Gärna diskret

  Vi kommer att ha en proffessionell fotograf och filmare under vigseln och festen. Vi räknar med att fånga alla våra gäster på bild helst från er bästa sida.

  Vi vill gärna att ni också fotograferar. Ni fångar säkert sådant som vår fotograf och filmare inte gör men var gärna lite diskreta och försök att inte stå ivägen för dem:)

 • Barn

  Vi älskar era ungar men denna helg passar det bättre att de är hemma med sin barnvakt. Barn under ett år som ammas är förstås välkomna.