Presentation

Här presenteras vårt bröllopsfölje samt några andra personer som kan vara bra att känna till inför vårt bröllop.

 • Tärna

  Sofia

  Brudens storasyster. Sandras första bästis. De har hängt ihop i vått och torrt under uppväxten. Lika som blåbär, dvs egentligen varandras motsatser som kompletterar varandra så bra. Sofia kommer hålla ordning på Sandra under bröllopsdagen så hon inte vimsar till det, vilket är en överhängande risk.

 • Best man

  Eric

  Eric är Jonathans bästa vän som han har hängt ihop med sedan lågstadiet. De har varit på många resor och äventyr under åren. Det inte Eric vet om Jonathan är nog inte värt att veta.

  Eric ska gifta sig senare i år så jag gissar att vårt bröllop blir ett slag genrep.

 • Brudnäbb

  Alice

  Alice är Sandras kusins dotter. Hon kommer att vara den perfekta brudnäbben. När Sandra var barn var hon brudnäbb på sin morbrors bröllop och det är ett roligt minne. Vi hoppas att det blir ett roligt minne för Alice också. 

  Alice går under benämningen lilla prinsessan och hon ser fram emot att få bära den fina prinsessklänningen som hon fått välja till bröllopet.

 • Ringbärare

  Albert

  Albert kommer att bära fram ringen. Han tycker att det är ett lite konstigt uppdrag men han tycker ändå att det ska bli roligt. Albert är kusinbarn till Jonathan.

 • Brudens mor och far

  Natalie & Victor

  Sandras mamma Natalie är en mycket viktig person för hela familjen. Hennes skratt hörs vida omkring och hon sprider glädje och värme omkring sig. Hon har alltid tid att lyssna. Och så bakar hon världens godaste bullar.

  Pappa Victor är en hjälte. Han är en tålmodig och snäll pappa som kört runt och hämtat och lämnat sina flickor på det mest otippade platser och tider på dygnet. Sedan flickorna flyttat hemifrån har han slagit rot på golfbanan.

 • Brudgummens mor och far

  Ulla & Sune

  Ulla är lugnet själv och hon står med båda fötterna på jorden. Hon är vårt bollplank i alla förberedelser. Hon är rutinerad när det gäller stora fester då hon kommer från en stooor familj.

  Sune har redan börjat putsa skorna. Han ser fram emot en rolig fest. Han gillar att dansa, och så spela golf förstås. Undvik att fråga honom om golfen för då får du aldrig stopp på honom.

 • Mormor

  Ingrid

  Sist men inte minst vill vi presentera Ingrid som är Sandras mormor. Hon ser verkligen fram emot den här dagen. Ingrid har betytt så mycket för Sandra och alltid funnits där och hon är vår hedersgäst.