Önskelista

Vårt hem består av en mis-match av saker om vi tagit med från våra olika hem. Vi passar därför på att önska oss några saker som skulle förgylla vårt hem och göra oss väldigt glada. Gå gärna ihop några stycken om presenterna, då en del saker som vi önskar oss kostar en slant.

Lösen för att boka av önskelistan: tusentack

Vill du hellre ge oss ett gåva i form av en insättning på vårt bröllopskonto så finns möjlighet att använda både banköverföring och Swish.

 • Bröllopskonto

  Vi tar tacksamt emot en insättning på vårt bröllopskonto. Vi vill åka på bröllopsresa i höst när det blir grått och trist här hemma så alla bidrag mottages med tacksamhet.

  Clearing nr 1346  Konto nr 0602678
  Swish nr 1239020009

 • Vas Dagg

  Vi har förälskat oss i denna fina vas från Svenskt Tenn. Såå fin. Den skulle passa så bra i vårt hem och det är en vas som skulle följa med hela livet.

  Länk till Svenskt Tenn

 • Brödrost SMEG

  Vi önskar oss denna fina brödrost. Den skulle verkligen pryda sin plats samtidigt som vi älskar doften av nyrostat bröd till frukost.

  Länk till Åhléns

 • Vattenkokare SMEG

  En vattenkokare som matchar brödrosten och vise versa skulle pryda vårt kök. Då kvalitén på dessa är superbra så räknar vi med att en sådan present lever med oss länge.

  Länk till Åhléns

 • Ljusstakar Carat Mässing

  Vi älskar ljus och önskar oss dessa fantastiska ljusstakar från Orrefors. Vi tycker att de är finast i mässing.

  Länk till Royal Design

 • Swedish Grace mugg 30 cl

  Då vi inte har något porslin som matchar varandra vill vi börja samla på Swedish Grace som vi tycker är så fint. Då vi är både te och kaffedrickare så skulle Swedish Grace muggar model medel passa perfekt.

  Färg: Snö

  LÄNK TILL CERVERA

 • Swedish Grace skål 60 cl

  Vi älskar att äta yogurt och flingor till frukost lika väl som vi gillar att koka soppa, så fina skålar skulle bli ett fint tillskott till vårt porslin.

  Färg: Snö

  Länk till Cervera

 • Swedish Grace tallrik flat 27 cm

  Att äta på fina tallrikar är en fest varje dag, även om det bjuds på falukorv. Vi tycker om att laga mat och lägga upp fint på tallrikar och nya tallrikar skulle vara så fint.

  Färg: Snö

  Länk till Cervera

 • Swedish Grace tallrik flat 17 cm

  Ibland när vi jobbar mycket blir det te och smörgås till middag och fina tallrikar i lite mindre storlek skulle vara perfekt. På helgen är de perfekta till Jonathans goda äppelkaka med vaniljsås som han brukar bjuda på.

  Färg: Snö

  Länk till Cervera

 • Vänskapssknuten i mässing

  En önskan som skulle lysa upp i vårt hem mest varje dag. Vi tänder alltid ljus när vi äter och denna ljusstake skulle vara så fin på matbordet.

  Länk till Svenskt Tenn

 • Robert Welch Norton Bright bestick 42-delsset

  Robert Welch Norton Bright fina bestick skulle vara pricken över i'et och ett fint komplement till vårt nya porslin.

  Länk till Nordiska Kompaniet 

 • Vinglas Essence Ittala 45 cl

  Ittalas fina vinglas Essence är något vi gärna vill ha till alla goda och trevliga middagar vi kommer ha tillsammans med er, våra vänner.

  Länk till Cervera